• BM i skoleskak 2017

  Traditionen tro, tog de fleste af Peterskolens skakspillere til Bornholmsmesterskaberne i Skoleskak igen i år.

  Vi har aldrig før været så mange, som i år. Hele 40 spillere stillede vi med. I alt deltog ca. 90 spillere. De fleste andre kom fra Privatskolen og Hans Rømerskolen.

  Resultaterne var meget flotte. Peterskolen fik hele fem (ud af syv mulige) Bornholmsmestre i forskellige årgange og klasser. Ud over det, var der meget god skak og flotte resultater.

  De bedst placerede i de forskellige årgange kvalificerer sig til DM. Fra Bornholm kvalificerede 18 sig til DM, og de 13 var fra Peterskolen (!!!).

  Eva Haugsted piger gruppe D
  Johanna Westh og Sarah Jeppesen piger gruppe E
  Lucia Haughsted piger gruppe F
  Junias Mogensen drenge gruppe C
  Kristoffer Westh, Oscar Engkjær og Kali Mogensen drenge gruppe D
  Valdemar Engkjær drenge gruppe E
  Ludvig Engkjær, Lukas Rasmussen, William Westh og Liam Hansen drenge gruppe F
  De, som står med fed skrift blev bornholmsmestre.

  I det forløbne år lykkedes det Bornhoms Skoleskak at få vedtaget på landsplan, at alle kredse får nogle ekstra DM-pladser, som er øremærket til pigerne.Vi kom med forslaget for at fremme antallet af piger, som dyrker skoleskak. Til BM har der aldrig været så mange piger, som i år (20), så noget tyder på, at vi har gjort noget rigtigt der. Pigerne havde et rum for sig selv, hvor der blev spillet og hygget på en anden måde, end inde hos drengene. Så det var en stor succes!

  Ikke at forglemme, så blev Peterskolen igen i år bedste skole - altså den skole, der scorer flest point divideret med antal spillere. Så det er vi stolte af. Derfor stå vandrepokalen for 5. år i træk hos os. Der står den jo fint! :-).

  Har du spørgsmål angående skoleskak på Peterskolen, så kontakt mig på mail: pl@peterskolen.dk

  Venlig hilsen

  Peter Larsen