• BM i skoleskak 2016

Den 3. november 2016 var der BM i skak, hvor vi deltog med et hold på hele 31 elever i alderen 1.-6. kl. Vi havde en rigtig fin tur til BM igen i år. Vi fik en håndfuld bornholmsmestre, og en masse fine præstationer og resultater. Nogle overraskede positivt, og andre levede ikke op til egne forventninger eller tidligere præstationer.

Herunder er nævnt de elever, som kvalificerede sig til DM, som foregår i sidste weekend i november på den Frie Lærerhøjskole i Ollerup.

David Lykke Olsen 6. kl. blev 2 i C-gruppen Silas Aasebø Rønne 6. kl. blev nr 1, Andreas Eskesen 6. kl. nr. 2 og Oscar Engkær 5. kl. nr 3 i D-gruppen. Frederik Ambrosen 4. kl. blev nr 1 og David Jeppesen, 3. kl. blev nr 3 i E-gruppen. Josias Kaarby 2. kl. blev nr 1 og Wilber Mogensen blev nr 2 i 1 F-gruppen. Johanna Westh 3. kl. blev 1. i gruppen for piger 1.-3. kl.

Der deltog i alt ca. 80 børn, så der har været mellem 20-30 børn i hver af grupperne, undtagen C, gruppen, hvor de var lidt færre. Så det er faktisk nogle fine præstationer, de har lavet.  Fire bornholmsmestre og mange flotte præstationer.

Vi vandt vandrepokalen for at være skolen, som vandt flest partier i alt for 4. år i træk.   Så med al den succes bliver der et pænt hold at rejse til DM med sidst i denne måned.

Der er ca 14 fra Bornholm, der har kvallificeret sig til DM, og de 9 er fra Peterskolen.

Har du spørgsmål angående skoleskak på Peterskolen, så kontakt mig på mail: pl@peterskolen.dk

Peter Larsen