Musikundervisning

Vi vil meget gerne opmuntre til, at de af jer, som har børn, som det kunne være relevant for, giver dem et lille kærligt skub til at komme i gang med musik. Musikskolen har et rigtig godt tilbud, som vi på det varmeste kan anbefale.

Men hvis det vil være en hjælp for nogen, at undervisningen foregår her på Peterskolen, så har vi i det kommende skoleår et tilbud med individuel undervisning i både klaver og guitar, hvor musiklærer Peter Larsen underviser med udgangspunkt i den enkelte elevs forudsætninger.

Peter har haft guitarelever de sidste fem år, men det nye er, at musikundervisningen fremover bliver en del af Peters arbejde. Dvs. musikundervisningen fremover vil være en del af Peterskolens tilbud. Og derfor vil tilmelding og økonomi ordnes via Peterskolens kontor.

Priser og praktiske ting omkring undervisningen, vil i store træk fungere efter samme regler og priser som på Musikskolen. På Musikskolen betaler man i tre årlige rater. På Peterskolen bliver det lagt oven i den månedlige betaling af skolepenge - og altså fordelt ud over året i 9 mdr. (sept.-maj)

Pris: kr. 325 pr. måned for 20 min.

Bindende tilmelding skal ske inden 1. juni af hensyn til planlægningen af næste skoleår til skolens mail: kontor@peterskolen.dk

Der er i alt mulighed for, at 9 elever kan modtage undervisning, og princippet er ”først til mølle”!