Peterskolens historie
    Peterskolen blev oprettet af de tre missionsforeninger på Bornholm (Luthersk Mission, Evangelisk Luthersk Mission og Indre Mission) i 1981.
    Skolen startede med børnehaveklasse og 1. klasse, og kun 24 elever. Skolen lejede i begyndelsen lokaler på Soldaterhjemmet.

I 1985 købte skolen lokalerne, to år senere blev der udvidet med en bygning med 3 klasselokaler, i 1993 udvidedes med en bygning til kreative fag, og i 1999 en fysikfløj.
    Da skolefritidsordningen fik brug for større lokaler. blev der i 1997 bygget en lys og lækker udestue med store glaspartier ud mod legepladsen.

I 2004 byggede pedellen sammen med et gør-det selv-sløjdhold et nyt redskabsskur i forbindelse med cykelskuret.

I 2010/11 blev indskolingen udvidet med ca. 200 m2. Det blev til nye og lyse faciliteter til skolefritidsordningen, 2 nye klasseværelser til 0. og 1. kl., toiletter samt depot og kontor til fritidsordningen.

I 2015 blev Peterskolens hal en realtitet, efter at det i mange år havde været et stort ønske. Halbygningen indeholder desuden 2 nye klasselokaler til 8. og 9. kl., samt depot til idræt, omklædningsrum til elever og lærer.

I 2017 blev pavillonen færdig, som bruges til sløjd og krea. Derudover blev en stor del af legepladsen udskriftet i 2017.