• Peterskolens Idrætsforening

Så sker det. Efterårssæsonen i Peterskolens Idrætsforening starter.

Kort om Peterskolens Idrætsforening: Foreningen blev stiftet ifm. med indvielse af Peterskolens nye hal. Foreningen har til formål at skabe en platform, hvor mennesker kan mødes på kryds og tværs. Brugerne i dag behøver ikke at have tilknytning til Peterskolen. Dette har de fleste dog. Er du ny forældre er dette en god mulighed for dig, at lære andre forældre at kende.

Aktivitetsplan

Floorball torsdag ulige uger kl. 19.00-20.30. Opstart d. 30.08. Mix (herre/damer)

Volleyball torsdag lige uger kl. 18.00-19.30. Opstart d. 06.09. (Mix (herre/damer)

Fodbold torsdag lige uger kl. 20.00-21.30. Opstart d. 06.09. Herre

Badminton onsdag hver uge kl. 19.00-20.00. Opstart d. 12.09. Mix (herre/damer/børn)

For dem der endnu ikke er medlemmer i 2018, er der en mulighed for at prøve de forskellige aktiviteter gratis i resten af 2018.

Kontingent pr. 01.01.2019 er 200 kr. for personer over 18 år og 130 kr for personer under 18 år. Alle aktiviteter er inkluderet i dette kontingent.

Find os på facebook - Peterskolens Idrætsforening - inviter gerne nye forældre og andre interesserede til denne gruppe.

Brænder du inde med en god ide til nye aktiviteter eller events, må du endelig kontakte en af os i bestyrelsen.

Ruben Steffensen

Heine Laursen

Simon Dalsgaard Hansen

Keld Andersen