• Nyheder

  Peterskolen søger skoleleder 

  Er du vores nye skoleleder pr. 1. januar 2019?

  Nu har du chancen for at blive vores nye skoleleder. Vores leder igennem 10 år har ønsket at fratræde, for at søge andre udfordringer. Derfor har vi brug for en ny leder.

  Peterskolen har: 

  - 40 engagerede og kompetente medarbejdere

  - 200 elever fordelt på 10 klasser

  - god søgning til skolen 

  - SFO med 80 børn

  - engagerede bestyrelsesmedlemmer, forældre og bagland

  - formål, værdier, holdninger og strukturer, som tydeligt kan ses i hverdagen.

  Vi søger en leder …

  - som personligt er i overensstemmelse med skolens grundlag og formål og som brænder for at blive leder for vores kristne friskole 

  - som har pædagogiske kompetencer og erfaring og gerne vil undervise

  - som sammen med skolens medarbejdere vil stræbe efter at give eleverne stærke kundskaber, færdigheder og almen dannelse i et trygt læringsmiljø

  - som har overblik og er tydelig og dygtig i sin kommunikation

  - som vil engagere sig lokalt for at fremme Peterskolens formål  

  - som er god til at uddelegere og har tillid til og omsorg for de ansatte

   

  Vores skole er efterspurgt, og vi er kendt for at have fokus på det enkelte barn. Hos os er der ikke langt fra ideer til handling. Hvordan vi lever op til kravene i ”Fælles Mål”, kan læses i den tilsynsførendes rapporter her på hjemmesiden.

  Vi kan tilbyde dig at blive en del af et miljø af engagerede og kompetente medarbejdere. Vi satser på et udviklende, fagligt miljø, hvor kulturen er præget af samarbejde, hjælpsomhed og kollegial sparring. 

  Skolen ledes i dag af en veldefineret tredelt ledelse mellem skoleleder, viceleder og forretningsfører i en flad ledelsesstruktur. 

  Skolen er medlem af Foreningen af Kristne Friskoler i Danmark og er oprettet i 1981 af de tre missionsforeninger på Bornholm (ELM, IM, LM). Vi har en stor og god legeplads, nyere SFO og en ny idrætshal. Skolen ligger i byens udkant med attraktive omgivelser nær marker, skov og strand. 

  Bornholm er rykket tættere på det øvrige Danmark og oplever i øjeblikket stor tilflytning. Hvis ansøger ikke er fra Bornholm, har Bornholms Regionskommune en ’tilflytterkonsulent’, der kan kontaktes, hvis man ønsker mere viden om mulighederne på øen. 

  Kontakt os… og få mere at vide 

  Kontakt snarest skolens formand, Lars Lund på tlf. 28 71 33 63, ll.larslund@gmail.com for at høre mere om denne spændende opgave. Og læs mere om skolen her på www.peterskolen.dk eller kontakt ekstern konsulent Per Søgaard på tlf. 40 16 55 29. 

  Send din ansøgning …

  Ansøgningen sendes i mail til Lars Lund senest den 16. september 2018 kl. 24.00. 

  Der er nedsat et ansættelsesudvalg, der får tilsendt alle ansøgninger. Udvalget består af bestyrelsen, 2 medarbejderrepræsentanter, viceskoleleder og forretningsfører samt ekstern konsulent.

  Ansættelsessamtaler holdes den 22. september og evt. 21. september

  Stillingen er en fuldtidsstilling, hvor løn og ansættelsesforhold fastsættes efter nærmere aftale i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC. 

  Grib chancen og lad os høre fra dig

   

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   

  Peterskolen søger rengørings-/ servicemedarbejder på deltid pr. 1.9.2018 eller snarest derefter.

  Vi søger en rengørings-/ servicemedarbejder til at indgå i vores serviceteam, til daglig rengøring af halbygning samt praktisk arbejde omkring skolens bygninger og arealer.
  Vi ønsker en medarbejder der er morgenfrisk, mødestabil og med høj arbejdsmoral. Gerne bred viden om og erfaring med rengøring og praktisk arbejde. Stillingen er på ca. 18 timer/ugentlig. Flexjob kan tænkes ind i stillingen evt. med andet timetal.

  Vi forventer, at du er loyal over for skolens kristne grundlag.

  Løn og ansættelse i henhold til overenskomst mellem Krifa og Foreningen af Kristne Friskoler.

  Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Serviceleder Heine Laursen tlf. 23713592.
  Ansøgning sendes til: ko@peterskolen.dk senest mandag d. 27. august. Skriv gerne nogle referencer, som vi må kontakte.
  Der afholdes samtaler i uge 35. Er du ikke blevet kontaktet inden d. 31. august, er du ikke kommet i betragtning til stillingen.

  Peterskolen, Almegårdsvej 3A, 3700 Rønne,
  tlf. 56953502 / www.peterskolen.dk