• Nyheder

Se Peterskolens nye Facebook-side og bliv følger!

For at komme direkte til vores Facebook-side - tryk HER

Nye ansættelser:

Silas Techow blevet ansat som ung medarbejder.

Silas skal om eftermiddagen være en del af personalegruppen i SFO, og den øvrige tid vil han blive brugt som tilkaldevikar.

Silas har tanker om at læse til pædagog, og vil gerne bruge erfaringen fra arbejdet som ung medarbejder i sin uddannelse. Han bliver færdig på HF til sommer, i sin fritid er han fodboldtræner, spiller musik m.m. Han har desuden erfaring som lejrleder, og har pt. et job som handicaphjælper.

Endvidere Claudia St. Michael ansat som timelærer.

Claudia er oprindelig fra Tyskland, men flyttede til Danmark i 2006. Her traf hun sin mand, og de har sammen to børn. Helt konkret skal Claudia undervise i 8-9 lektioner om ugen i faget tysk, og derudover vil vi bruge hende som tilkaldevikar. Som resultat af denne ansættelse, vil vi i næste skoleår give tyskundervisning i 5. klasse i to ugentlige lektioner.

Vi glæder os over disse to ansættelser, og byder Silas og Claudia velkommen på Peterskolen.